O nama

Preduzeće Procom d.o.o. Tuzla je preduzeće koje postoji od 1996. godine sa primarnom djelatnošću u području informatičkog inženjeringa (projektovanja informacionih i multimedijalnih sistema), uvoza i proizvodnje informatičke opreme, proizvodnje softvera, računarskih komunikacija i edukacije.

about_company_1
Vaš je uspjeh naša vizija.

Utemeljen 1984. godine, Posiflex je izrastao u svjetskog lidera u dizajnu i proizvodnji terminala sa zaslonom osjetljivim na dodir i perifernih uređaja. Posiflexovi se sustavi upotrebljavaju diljem svijeta u brojnim područjima, uključujući prodaju na malo, zdravstvo, ugostiteljstvo, kioske i drugo. Uspješan rast ove tvrtke temelji se na razumijevanju kupaca i udovoljavanju njihovim zahtjevima, što im omogućuje da stvore uspješna poduzeća te da tako i Posiflex učine uspješnijim.

 
Ovo su četiri glavna cilja na kojima se Posiflex temelji:
Revolucionarna tehnologija

Više od trideset patentiranih dizajna za inovativnost, pouzdanost i dulji vijek trajanja proizvoda, više od četvrt stoljeća izvrsnosti u inženjerstvu i kvalitetne proizvodnje prema standardima ISO 9001, 9002 i 14001 u dva postrojenja, udruživanje s najboljim prodavačima softvera i hardvera, terminali temeljeni na tehnologiji cjelovitih sustava, a ne na individualnim sastavnicama – sve ovo čini Posiflex drugačijim. Svi terminali ne izrađuju se na isti način. Posiflex ne dizajnira i ne proizvodi samo svoju vlastitu seriju terminala sa zaslonom osjetljivim na dodir, nego i sve svoje periferne uređaje, pisače i ladice za novac.

Pouzdana kvaliteta

Pouzdanoj kvaliteti doprinosi nepristrano laboratorijsko ispitivanje dizajna i ispitivanje naprezanja sustava (HALT/HASS), sastavnice stvorene za manje zahtjevan rad nego što im dopušta njihov kapacitet kako bi se pregrijavanje i kvarovi sveli na minimum, beskompromisna završna obrada upotrebom kućišta od legure aluminija umjesto plastičnog, manji broj točaka kvara, ekološki prihvatljiv fanfree terminal koji troši do 60 % manje energije te strogo upravljanje izvornim kodom (upotreba istih čipova i memorije radi osiguravanja kompatibilnosti od terminala do terminala). Posiflex je osim toga tri godine u nizu osvajao nagradu časopisa Business Solutions za najbolji proizvod i za najboljeg prodavača.

Prihvatljiva cijena

Posiflex nudi kvalitetu, pouzdanost i vrijednost. Vrijednost je zasnovana na konkurentnoj cijeni za dobru kvalitetu i izvedbu terminala.

Priznata usluga

Trogodišnja garancija potvrđuje Posiflexovu predanost kvaliteti, a priznatosti njegovih usluga doprinose uslužni centri diljem svijeta, usluga skladištenja, servisiranje opreme u pravilu unutar 24 sata, dogradnja konfiguracija i osiguran servis opreme pet godina nakon prestanka proizvodnje.

kompetencije

inženjerstvo
izvrsnost u inženjerstvu uz interno stručno znanje u području POS-a i primjene zaslona osjetljivih na dodir
iskusni i stručni timova za istraživanje i razvoj koji donose inovativan dizajn hardvera, softvera i firmvera
podrška nakon prodaje
Posiflexovi globalni prodajni kanali koji zadovoljavaju potrebe lokalnih tržišta
izvrsna podrška nakon prodaje i tehnička podrška
 
proizvodnja
fleksibilnost u prilagodbi specifikacija proizvodnje radi zadovoljavanja potreba kupaca
opsežan izbor proizvoda radi zadovoljavanja potreba tržišta
vizija i rukovodstvo
osnivač i direktor Posiflexa Owen Chen vodi tvrtku i stvara viziju, a istovremeno je i aktivan u Posiflexovu svakodnevnom poslovanju